Het Team

Maarten jan Leppink

Oprichter en distillateur. Na een internationale carrière bij multinationals in de Benelux, Duitsland en Italië in de chemie, besloot Maarten jan in 2018 dat het tijd werd voor een combinatie van ontwikkelen, produceren, verpakken en vermarkten van ambachtelijke producten op basis van natuurlijke grondstoffen. Dit werd het beroep van distillateur. Hij volgde met succes de cursus Distillateur in het jenevermuseum in Schiedam en bij Syntra in Hasselt (B).

Kimberley Chun

is onze geur- en smaakspecialist. Van jongs af aan wilde ze al Neus worden in de parfumindustrie. Ze koos voor een ander pad, maar volgde onlangs de cursus ‘Ruiken kun je leren’ bij Fenny van Wees. ‘Alle zintuigen zijn betrokken bij het distilleren, maar reuk speelt de hoofdrol: met de neus volgt een distillateur zorgvuldig wat er uit de ketel komt’ schrijft Fenny op de website van haar cursus. We zijn blij dat Kimberley ons team op dat gebied is komen versterken!

Angelica Keereweer

Is botanisch kunstenaar. Na een opleiding aan de Akademie voor Kunst en Industrie in Enschede (Schilderkunst), volgde zij de afgelopen jaren cursussen van gerenommeerde docenten op het gebied van botanisch tekenen. Angelica tekent de kruiden, planten en vruchten die Stokerij Twentse Ketels gebruikt in haar distillaten. Je vindt ze terug op onze etiketten.

Joke Neurdenburg

Is kleur- en stoffenspecialist. Ook zij volgde een opleiding (Mode) aan de Akademie voor Kunst en Industrie (AKI). Na een internationale carrière op gebied van interieuradvies en mode, heeft zij zich in Twente gevestigd. Joke heeft de kleurstelling en de indeling van de stokerij voor haar rekening genomen.

Copyright 2019 © All rights Reserved. Design by Majuhoki media

Grolsch vakmanschap is meesterschap fonds